1 Évad:


4 "Összezúzás" Június 7 2002 113
Kimnek meg kell akadályoznia hogy a lopott japán játéktechnológiát Drakken arra használja, hogy építsen egy óriási robotot.
The first episode aired.
First Appearance: Britina, Nakasumi, Miss Kyoko, Tara (Airdate), Josh Mankey; the intermittent love interest. 
2 "Mosogatás vagy úszás" Június 7 2002 111
A szurkolóversenyre vezető útjukon a Middleton szurkoló csapatot megállítják egy öreg tábornál, Ronnak van egy rémtörténete, egy olyan nagyiskolájú mutánsról, aki eltökélt, hogy bosszút álljon Ronon.
First Appearance: Gill, The first non-flashback appearance of Camp Wannaweep.
Belép a sorozatba Tara.
First Appearance: Officer Hobble (Airdate).
Ron's place as a mascot is not explained until Attack of the Killer Bebes.
 
3 "A megújult Ron" Június 7 2002 105
Ron felkelti a figyelmet az új frizurájával amire Kim beszélte rá, hogy megpróbálja átalakítani a stílusát. Amikor ő és Kim Franciaországba mennek hogy több haj-gélt kapjanak, Ron akaratlanul ösztönöz egy visszavonult milliárdost, hogy bűnt kövessen el. Kimnek és az újonnan megváltoztatott Ronnak meg kell óvniuk Franciaországot egy emlékezetkieséstől.
új szereplők: Senior Senios Senior, Senior Senior Junior
 
1 "Tick-Tick-Tick" Június 14 2002 102
Kimnek be kell illesztenie a küldetéseket is a nindennapjaiba, és Ron figyelmetlenül bajt okoz...
Slightly different art and voice-work compared to the rest of the series.
First Appearance: Prof. Akari, Tara (Prod).
First mention: Wannaweep and Steeltoe.
The apparent first episode in the storyline, although it was the fourth aired and the second produced.
 
5 "Sítúra" Június 21 2002 116
Az iskola sítúrára megy. Kim szörnyülködve veszi tudomásúl,hogy a szülei is velemennek. Ron a havasoknál megpróbálja megkeresni Barkinnal a hószörnyet. Egyszer meghallották a hangját, és elkezdtek menekülni, de ekkor egy nő, DNAmy előjött, és lecsitította a nevetségesen kinéző hószörnyet. Kiderül,hogy illegális genetikai kísérleteket végez, és állatokat a Cuddle buddy nevű plüssfugarákkal kereztezi. A nő Keresztezi Rufust és Barkint a laboratóriúmában.Kimék eközben megérkeznek, és tönkreteszik a gépeket, és az utolsó pillanatban kettéválasztják Rufust és Barkint. A laboratórium megsemmísül,és DNAmy elmenekül. Kim szülei megtudják, hogy cikis helyzet, ha valakinek az anyukája a gyerekével van sítúrán,kísérőként,ezért az ősellensége anyukáját is idehívja. Ezután jól telik már a túra.
Megjelenik: DNAmy.
Feltűnik: 'Nana' Possible.
Introduced Kim's fascination with Cuddle buddies. Also first time Kim's singing ability is mentioned.
 
6 "Bueno Nacho" Június 28 2002 101
Kim elvállal egy munkát Bueno Nachónál, hogy ki tudjon fizetni egy divatos dzsekit, miközben meggyőzi Ront hogy szintén jelentkezzen. Ahogy Ron karriere beindul mint ügyvezetőhelyettes, Drakken meg akarja semmisíteni Wisconsint egy óriási kerek sajt álcájából, és Közben elfogja Kimet. Azért hogy megmentse őt, Ronnak be kell állnia segédnek, és fel kell adni a karrierét.
First Appearance: the Naco, Ned.
"Tick-Tick-Tick" is set chronologically earlier
 
7 "Number One" Július 12 2002 112
A nemzetközi bűn-harc-szervezet, Global Justice, a sznob felső ügynökükkel párosítja Kimet hogy fogja el egy kiemelkedő tudós emberrablóját. Miközben gyengeséget érez meg, Bonnie arra használja az alkalmat, hogy a ponponkapitánynak készítsen egy meglepetést.
First Appearance: Duff Killigan, Global Justice.
Kim wears a new cheerleading outfit for the first time, though only for this episode.
 
8 "Elme játékok" Július 19 2002 106
Drakken legújabb terve véletlenül ahhoz vezet, hogy Kim és Ron testet cserélnek. Kim megtudja hogy mien népszerűtlen, száműzött, lenni, amíg Ron a felelősség terhével küzd.
Professor Dementor is mentioned, but does not appear until "Ron the Man"
 
9 "A Gyilkos Babák támadása" Szeptember 4 2007 104
Drew Lipsky által tervezett robotok elrabolták Possible barátait, időközben Ron a kabalaként csatlakozik aponpon csapathoz, ezért Kim megrémül.
First Appearance: A Babák.
Dr. Drakken appears in this episode without Shego. His real name-Drew Lipsky-is revealed.
 
10 "Királyi fájdalom" Augusztus 16 2002 107
Kim hogy megakadályozza Rodighan herceg elleni támadást, elbújtatja Middletonban. A sznob herceg úgy érzi, hogy indul az iskolai választáson, komplikálja a helyzetet hogy meg akarják dönteni a herceg hatalmát.
First Appearance: Officer Hobble (Prod), Brick Flagg.
 
11 "Possible busz" Augusztus 23 2002 117
Miután Dr. James Possible eltöri a lábát, Kim helyettesíti miközben edzi a futballcsapatát, és hajtja az ikreket. Gyakorlatok között ő és Ron megpróbálják visszaszerezni a Senioroktól az animatronic-ot. 
12 "Pain King vs. Cleopatra" Szeptember 6 2002 118
Kim és Ron jegyeket kapnak egy birkózó mérkőzésre, ahol Pain King és Steel Toe csapnak össze. Ron attól tart hogy hogy ő és Kim közé egy új barát áll. Mindazonáltal egy új kihívó azt tervezi, hogy megzavarja a mérkőzést egy bűvös amulettel, ami Anubis hatalmával ruházza fel őt.
First Appearance: Monique, Pain King, Steel Toe (although Steel Toe was mentioned earlier).
 
13 "Majomököl csapások" Szeptember 13 2002 103
Kim és Ron segítenek egy kalandornak, Lord Fiske-nek, visszaszerezni egy majomszobrot állítólag a múzeum részére. Fiske mindazonáltal a készlet többi részével együtt arra használja hogy átváltozzon egy félelmetes kungfu mesterré. Amikor Kim úgy dönt, hogy megszáll unokatestvérnél, Larrynél, ezalatt Ronnak meg kell állítania a majomkirályt.
First Appearance: Monkey Fist, Larry.
The first glimpse of Ron's recurring fear of monkeys.
 
14 "Halloween" Október 11 2002 121
Drakken, Shego, és Killigan Kim csuklójára raknak egy karkötőt. Felfedezi, hogy a karkötő minden egyes alkalommal nő amikor zavarba jön. 
15 "összes hír" November 1 2002 110
Ron ír egy hamis cikket az iskolai újságba, az újságírói karriere mindazonáltal bajba jut, amikor azzal vádol egy TVs fenegyereket, hogy hamisítja a mutatványait.
First and only appearance of Adrena Lynn.
 
16 "A Kim ruha" November 15 2002 119
Egy tervező lemásolja Kim ruháját, divattá alakítja azt. Kim stílusát másolják a lányok és még néhány fiú is. Drakken, megpróbál létrehozni egy sereg Kim Possible klónt. 
17 "Az iker Faktor" December 27 2002 108
Drakken ellop egy vezérlőtechnológiát, és át akarja venni a hatalmat a világ fölött. Kimnek az ikertestvérei segítenek megállítani Drakkent.
First Appearance: Cyrus Bortel.
 
18 "Állatok támadása" Január 10 2003 109
Kim el akar menni egy jóshoz, Animalogy azt állítja magáról, hogy meg tud jósolni mindent. Útközben Ronnak meg kell állítania Senor Senior Senior tervét, hogy azt mondja a jós hogy Senor Senior Junior a lélek-társa Kimnek.
First Appearance: Pop Pop Porter.
 
19 "Majom Ninják az űrben" Március 7 2003 114
Majom kirély megpróbálja elrabolni Frederick-et, az űrmajmot,hogy tervét megvalósítsa.Sikerül elrabolnia,ám Ron is az űrepülőn ragad.Kim értemegy aoja szupergyors űrrepűlőjén.A majomnindzsákl nehéz ellenfelek,ám sikerül legyőzniük.A majomnak ott kel maradnia,lés Ronék szomorúan hagyják ott.Eközben a Majomnindzsa-főhadiszállásnál kiderül,hogy nem a majomkirély a vezetőjük,hanem Ron Stoppable.
Megjelenik: Frederick, az űrmajom.
 
20 "Ron,a férfi" Április 25 2003 120
Ron megdöbben amikor felfedezi hogy a rabbija soha nem írta alá az oklevelét. Azért hogy bizonyítsa hogy ő férfi, gyűrűvel növeli erejét. Drakken közben arra használja a másik gyűrűt, hogy megpróbáljon lopni egy olyan találmányt, ami Dementor professzoré lett.
First Appearance: Professor Dementor (who had been mentioned in Mind Games), Mr. Stoppable, and Mrs. Stoppable.
 
21 "Alacsony költségvetés" Május 16 2003 115
Egy küzdelem során egy aligátor tönkreteszi Kim farmerét, Ron azt tanácsolja hogy ne vegye meg a divatos Club Banana ruhát, közben felfedezik hogy Smarty Mart tervét arra használják, hogy megsemmisítsék az Internetet.
Aired as the season finale
First appearance: Frugal Lucre.
 

 

2.Évad

22 "A géniusz" Július 18 2003 206
Drakkenék egy szuperokossá tevő gépet akarnak ellopni,de Kimék mejelenek ,és nem sikerül,de Drakken bekleül a gépbe,és szuper-okosnak kéne lennie,ám Rufus rámászott Drakken fejére,így Rufus lett okos. 
23 "Nehéz mérkőzés" Július 25 2003 203
Ron nevetségessé teszi magát, hogy felkeltse egy csinos lány figyelmét a színházban. Időközben Kim rájön egy összeesküvésre a Space Centernél, egy titkos technológiát egy korábbi alkalmazott ellop, és látszólag egy ártatlanra terelődik a gyanú.
megjelenik: Zita 
24 "Két tanár egyben" Augusztus 1 2003 205
Ron lesz az iskolá sztárja,mikor a háztartási órákra marad csak hely,mert az összes más betelt.Ron kitűnő,és nagyon finom,sütiket készít,és ezt Kim kicsit irigyli.Eközben Senior Jr.-nak egy tanárt fogad fel az apja,hogy a gonoszgodásra tanítsa,a tanár Shego.Megtanítja rengeteg mindenre,és végül egy értékes receptet akarnak ellopni,de azt nagyoin jól őrzik.Kim tudomást szerez Shego tanításairól,így megvédelmezi a receptet.Végül Shegoék alulmaradnak,és Senior Jr. apja kirúgja Shegot,mint tanárt.Shego küld egy csókot Jr.-nak. 
25 "A Ron tényező" Augusztus 8 2003 201
Global Justice Közlik kimmel,hogy a küldetéseik során elemezték őket,és kiderült hogy minden küldetés Ron érdeme.Ezt megtudja Global Justicew ellensége,és elrabolja Ront. 
26 "A vezetés kanyarjai" Augusztus 15 2003 213
Drakken elrabolja Dr. Freemant,Hogy aműködésképtelen robotjait működőképessé tegye.Eközben Ront és Kimet egy kocsi követi,ami a doktor intelligens járgánya,és megkéri ,hogy szabadíjsák ki a dokit.Kiszabadítják,deaz épület megsemmisül.Ezután Barkin vezetési órákat ad,és Kim megbukik.Mikor megjelent a kocsi,akkor szépen megkerülte az összes akadály,és jeleas lett.Ám akkor maga a kocsi vezetett,így kim megint akart vizsgázni belőle,és végül egyedül is átment a viuzsgán. 
27 "Rufus In Show" Augusztus 22 2003 207a
Ellopnak egy értékes gyémántott,és a nyomok egy kutyaszépségversenyre vezetnek.
1/2 epizód, 
27 "Adventures In Rufus-Sitting" Augusztus 22 2003 207b
Ron Kimre hagyjas Rufust,ugyanis ő a családjával elutazik Franciaországba.Kimnek riasztása van,és egy chipet kell eljuttatnia valahová,csakhogy Rufus véletlenül lenyeli,és Dr. Drakken , Shego, Killigan, és Monkey Fist üldözőbe veszi őket.egészen Franciaországig menekülnek,és csak egy lépés válassza el Kiméket attól,hogy Ron meg ne léssa,hogy Rufus bajban van.
1/2 epizód,
One of the rare instances Shego is shown working alone 
28 "A Szakmaválasztás" Augusztus 29 2003 211
Az iskolában szakmát kell választani.Kim véletlenül a gondnok szakmához esik.Ronnak egy titkosügynök az új mentora. Drakken és Shego ellopnak egy időjárást befolyásoló gépet.Az a céljük, hogy földrészekre vizet zúdítsanak. Kanada az első számú célpont.Kimnek a gondnoki órán nem nagyon figyel oda.Kiderül,hogy Ron mentora és Kim mentora egy személy.Egy titkosügynök. Együtt sikerül megsemmísíteni az időjárás gépet.A kém elhagyja az iskolát,de egy új jön a helyére,persze rögtön,amikor megtudja,hogy Kimmel van dolga,rögtön megsúgja neki,hogy egy bajor titkos kém.
The stolen weather machine reappears in "Day of the Snowmen" 
29 "Az aranyévek" Szeptember 5 2003 210
Kim próbál örömet szerezni nagyanyjának, Nana Possible-nek. Azalatt Drakken ellátogat Floridába hogy legújabb tervét megvalósítsa. Hamarosan megtudja Kim hogy az a Drakken terv hogy "mp3" játékosokon keresztül irányítsák a tinédzserek elméit, helyette csapdába ejtette Kim nagyanyját és másokat is. Ezért versenyeznie kell hogy megmentse őket.
Guest appearance by Debbie Reynolds
Feltűnik: Nana Possible 
30 "Ron a virtuális valóságban" Szeptember 12 2003 204
A MMORPG világban van egy Everlot nevű játék. Ron hogy lenyűgözze Zitát játszik, és Wade tanácsával kitűnik a többiek közül. Mikor őt és Zitát csapdába ejtik a játékban. Ron egyetlen reménye hogy támogatja a rejtélyes Tunnel Lord visszatérését. 
31 "Ron,a szuperhős" Október 3 2003 209
Kim és Ron elmennek önkéntesnek a Middletoni kórházba.Ront egy idős,zord,és barátságtalan emberhez,Timothy North házába küldik.Ronnak nagyon nehéz feladatokat kell megcsinálnia.Ron és Rufus felfedeznek egy alagsort.Egy szuperhős házába mentek!Ron ráveszi az öreget,hogy tanítsa ki a szuperhősködésre. 
32 "A cserediák" November 7 2003 225
Middleton gimnáziumba egy cserediák jön. Kim és Monique Hirotaka kegyeiért küzdt aki cserediák Japánból.Ron elutazik kínába,hogy kungfut tanuljon.Ronnak nem igazán megy,ám Rufusnak nagyon jól.Majomkirály ellopja a szent Lótusz kardot.Ron elhatározza hogy visszaszerzi a kardot. 
33 "Rufus vs Commodore Puddles" November 14 2003 217a
Drakken és Shego megpróbálják egy óriási uszkárral megszerezni Area 51, amíg Ron arra használja a támadást, hogy forgassa az óriási filmjét.
Ref: 119, 1/2 length episode,
General Simms is portrayed by R. Lee Ermey 
33 "Day Of The Snowmen" November 14 2003 217b
Toxic Snowmen életre kel és egy őrült vihar után megtámadja Middletont.
Ref: 211, 1/2 length episode
The weather machine is the same one used to attack Canada in "Job Unfair"
 
34 "Kim Possible:Itt az idő,hol az idő? (1. rész)" November 28 2003 218
Ronék elköltöztek Svédországba, a csapat jövője egyre rosszabb. Időközben, Drakken, Shego, Killigan, és Majom király összeállt hogy lopja az időmajmot, azért hogy ők legyenek a világ urai. Ezért visszautaznak a multba hogy eltávolítsák Kimet. 
35 "Kim Possible: Itt az idő,hol az idő? (2. rész)" November 28 2003 219
Kimhez a jövőből egy Rufus3000 nevű állat jön . Megmondja neki,hogy a jövő rajta múlik.Kimet először óvodás korában bántja Monkey Fist,Drakken,Duff Killigan.Hirtelen a jövőböl megérkezik Kim.Drakkenék elmennek Kim általános iskolai korába.Kim ott kap egy riasztást,és egy milliomost szabadít meg a lézereitől,amibe csapdába esett.Megjelenik Drakkenék,és egy óriási majomkirélyt eresztenek rájuk.Rufus3000 a jelenből megjelenik Ronnal.Így akét Ki,és a két Ron harcol a majommal.Ron megtalálja a lézt
Oldalmenü
Naptár
Szavazás
¤¤Ki a kedvenc gonoszod??¤¤
¤¤Drakken
¤¤Shego
¤¤Dementor professor
¤¤Senior Senior¤¤
¤¤ifj.Senior Senior¤¤