A Possible Csapat 

Kim Possible 

Csapatvezér. A vöröshajű bűnvadász normális tinédzser életet is próbál fenntartani, mindennapos problémákkal küzdve. Neve az angol 'impossible' szóból ered, mely annyit tesz, 'lehetetlen'. 

 

Ron Stoppable

Kim legjobb barátja, óvodáskora óta, ugyanakkor segítőtársa is; időnként ő is megmentegeti a világot. Neve vagy az 'unstoppable' (megállíthatatlan) szóból ered, vagy pedig Kim nevéhez képez ellentétet.

 

Rufus

Ron házikedvence, a csapat teljesjogú tagja---sőt, néha komponensebbnek is bizonyul, mint Ron vagy Kim.

Wade

Tízéves szuperzseni (a gimnáziumot és egyetemet 8 hónap alatt kijárta) aki ideje nagy részét szobájában tölti (és csak egyetlen epizódban hagyja el azt, a sorozat végén). Gyakran ábrázolják üdítőitalok fogyasztása közben. Kim weboldalának vezetője, társait ellátja mindenféle eszközökkel, és ő jelöli nekik ki a küldetéseiket. Vezetéknevét nem tudhattuk meg, bár a készítés korai szakaszaiban a "Wade Load" nevet kapta.

Barátok

 

Moniqe

Kim közeli barátja. Noha nincsenek különleges képességei, segített már küldetések közben

Bonnie Rockwaller

Kim szurkolótársa és riválisa.

Steve Barkin Az iskola állandó helyettesítő tanára.

Tara Pomponlány, aki egy időben Ron felé táplált érzelmeket.

Brick Flaqq Főhátvéd.

Josh Mankey Kim korábbi szerelme.

Yori  Ron osztálytársa a Yamanouchi iskolában, és fülig szerelmes volt Ronba.

 

 

Család

Dr.James Thimoty Possible  Kim apja, rakétatudós.

Mrs.Dr.Posibble  Kim anyja, agysebész.

Jim és Tim Possible Kim gyakran úgy nevezi az ikertesvéreit,hogy tweeb-ek, amit úgy lehetne pontosan fordítani, hogy strikrek (stréber ikrek)  noha a magyarra fordított kevés epizódban törpök a gúnynevük.

Mr. és Mrs Stoppable  Ron szülei

Ellenségek

 Dr Draken  kék bőrű férfi, Kim Possible főellensége. Minden idejét a világ meghódítására tett próbálkozásaival tölti, karaokeelőadásokkal, valamint a Professzor Dementorral való versengéssel.                Shego 

 Drakken felbérelt csatlósnője. Ő Kim legállandóbb ellenfele, talán még főnökénél is nagyobb veszélyt jelent. Fegyverei a világító zöld kezei, melyek energianyalábokat lőnek. Eredetileg egy szuperhőscsapat tagja volt, akik a ?Go Csapat? nevet viselték.

Majomkirály Megszállott angol férfi, a Majom Kung-Fu a mániája. Genetikailag módosította kezeit és lábait, hogy majomvégtagoknak nézzenek ki. Akárhova is megy, majomnindzsái mindig követik.

A Seniorok Senor Senior, Sr. és Senor Senior, Jr. Hihetetlenül gazdag gazemberek, noha Jr. nem igazán tekinthető igazi ?fenyegetésnek?.

Dementor Professor  Őrült tudós. Bár veszélyt jelent Kim és a világ számára, sokkal jobban szeretné leverni ellenfelét, dr. Drakkent.

Duff Killigan Önmagának a ?Világ Leghalálosabb Golfosa? címet adó skót. Fegyverek gyanánt robbanó golflabdákat használ.

DNAmy Mutánsokat tenyésztő asszony, a Cuddle Buddiek megszállotja. Fő célja ezen játékok élő másainak megteremtése volt, ám kreálmányai sokkal veszélyesebbre sikerültek. Később saját magát mutálva, gorillatestre tett szert  csakis Monkey Fist kedvéért.

Bebes Gyilkos robotok csoportja. Dr. Drakken építette őket, ám időközben önállósodtak.

Gill Genetikai mutáns ellenfele Ronnak.

Motor Ed  Dr. Drakken kuzinja. Közismert a mullet hajviseletéről, és amiért mondatait rendszerint a ?komolyan? szóvál fejezi be. 

 

Oldalmenü
Naptár
Szavazás
¤¤Ki a kedvenc gonoszod??¤¤
¤¤Drakken
¤¤Shego
¤¤Dementor professor
¤¤Senior Senior¤¤
¤¤ifj.Senior Senior¤¤